SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü çiftin zor günleri

Ünlü çiftin zor günleri

27 Kasım 2020 Cuma - 13:07




Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’i ölümle tehdit eden Sinan Altıntaş hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Altıntaş, Dizer’e ‘Kocanı öldürüp seni köpeğim yapacağım’ ifadelerini kullanmıştı.





Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer’in, kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu Sinan Altıntaş hakkında, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından 9 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre Altıntaş, Dizer’in Harbiye’de işlettiği kafeyi basarak Tatlıtuğ çiftini ölümle tehdit etmişti. Savcılığa suç duyurusunda bulunan çift, dilekçesinde Altıntaş’ın Instagram hesabından 1 Mayıs’ta hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gönderdiğini belirtti.

MAHKEME 1 AY KORUNMA KARARI KARARI VERDİ…

Altıntaş’ın bunu saplantı haline getirdiğini dilekçesinde belirten Tatlıtuğ çiftinin avukatı şu açıklamayı yaptı: “Sinan Altıntaş, Hazar Ergüçlü ile ilişkilerinin Başak Dizer tarafından bozulduğunu ve onu getirmelerini istemiştir. Ancak Ergüçlü’yü kendisine götürmeleri halinde ölümden kurtulabileceklerini söylemiştir. Altıntaş ayrıca sosyal medyadan Tatlıtuğ’a, ‘Cezaevine gireceksin, orada sana neler yapıyorlar’, Dizer’e ise ‘Kocanı öldürüp seni köpeğim yapacağım’ şeklinde mesajlar atmıştır.”

Mahkeme, Altıntaş’ın 1 ay süreyle Tatlıtuğ çiftine yaklaşmamasına karar verdi. İddianame kabul edilirse Altıntaş, tehdit ve hakaret suçlarından yargılanacak.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap