SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Üniversite harcını ödemem imkansızdı'

'Üniversite harcını ödemem imkansızdı'

05 Ekim 2023 Perşembe - 15:35




Gonca Vuslateri, çocukluk ve üniversite dönemlerini anlatırken, doktor olma isteğinden de bahsetti.





'Canım Ailem', 'Küçük Sırlar', 'Yalan Dünya', 'Anne' ve 'Hedefim Sensin' gibi projelerde kamera karşsına geçen Gonca Vuslateri, katıldığı programda çocukluğuna dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

"ÇOK PARASIZ BİR DÖNEMİMDİ"

Annemin ittirmesiyle tiyatro kurslarına gitmeye başladım. Annem çok iyi bir tiyatro seyircisiydi. Edebiyat yönü çok iyiydi, ablam müzisyen. Babam asker, o daha siyasi şeyler okurdu. 'Gonca oyunculuk okuyacak' diyorlardı çocukluğumda. Annemle babamın boşanma döneminde üniversiteyi kazandım, çok parasız bir dönemim. Harcı ödemem benim için imkansızdı, ödeyemezdik! 'Müjdat Gezen Sanat Merkezi var' diyerek ablam kafamı açtı, burslu okuyabilirdim orada. Ailemin de manevi bir bağı vardı Müjdat Gezen'le. Böylece başladım.

"HİÇBİR ŞEYDEN KORKMAM"

Abdullah Oğuz'un yönetmen koltuğunda oturduğu 'Zaferin Rengi' filminin kadrosunda yer alan oyuncu, doktor olmak istediğini de şöyle anlattı:
"En özendiğim doktor olmaktı. Ameliyat falan yapmak, korkmam. Hiçbir şeyden korkmam, birinin bir yeri kanadı, 'bakmam' demem, iki katı bakarım ama psikopatça bir cümle olsun da istemem."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap