SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tuvana Türkay’dan olay şantaj çıkışı!

Tuvana Türkay’dan olay şantaj çıkışı!

24 Mayıs 2021 Pazartesi - 11:55




Ağır Romantik filmindeki rol arkadaşı Onur Tuna’ya yaptığı gafla uzun süre magazin gündemini meşgul eden Tuvana Türkay, söz konusu konunun yeniden açılmasına isyan etti.





Geçirdiği estetik operasyonları ti'ye alınan ve ‘Ağır Romantik' filmindeki rol arkadaşı Onur Tuna'ya yaptığı gafla uzun süre gündem olan Tuvana Türkay, bu konuların yeniden açılmasına tepki gösterdi.

“ÜLKEYİ TERK EDERİM…”

Akşam’da yer alan habere göre sadece burun estetiği olduğunu belirten güzel oyuncu, “Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın, ülkeyi terk ederim” diyerek adeta gözdağı verdi.

“RENCİDE OLMAMASI İÇİN…”

Tekrardan gündeme gelen gaf olayının yeniden gündem olmasına da sinirlenen Türkay, olay açıklamalarda bulundu ve “O sette dönen şantajları, berbat olayları illa açık mı edeyim? Oyuncu arkadaşımın rencide olmaması adına susuyorum” dedi.

NE OLMUŞTU?


Geçen yıl vizyona giren ‘Ağır Romantik’ filminin galasında Onur Tuna'nın, "Çekimlerde çok eğlendik" açıklamasının ardından mikrofonların çevrildiği Tuvana Türkay "Çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim" ifadelerini kullanmış ve o sözlerden sonrasında ikili arasında soğuk rüzgarlar esmişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap