SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tüp bebek tedavisini bırakmıştı!

Tüp bebek tedavisini bırakmıştı!

17 Haziran 2023 Cumartesi - 11:53




Geçtiğimiz sene müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian; 10 ay önce başladığı tüp bebek tedavisini sürecin kendisine hem zihinsel, hem de fiziksel zarar verdiğini söyleyerek bırakmıştı. Ünlü isim, müjdeli haberi eşinin konserinde pankart açarak duyurdu.





Kardashian-Jenner kardeşlerin 'en sakin' bireyi olarak gösterilen ve özel hayatını geri planda yaşamayı tercih eden Kourtney Kardashian (44), uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker (47) ile geçtiğimiz yıl dünyaevine girmişti.

Eski sevgilisi Scott Disick'ten üç çocuğu olan Kardashian ile eski eşi Shanna Moakler'dan iki çocuğu olan Barker, birlikte de bir çocuk sahibi olmak istemiş ve tüp bebek tedavisine başlamışlardı.

  Tüp bebek tedavisini bırakmıştı Eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurdu

 

"HEM ZİHİNSEL, HEM FİZİKSEL ZARAR VERDİ"


Uzun süre tedavi gören Kourtney, "Tüp bebek tedavisi kesinlikle bana hem zihinsel, hem de fiziksel olarak zarar verdi" diyerek, bebek sahibi olma düşüncelerini rafa kaldırdığını açıklamış ve tedaviyi bırakmıştı.

  Tüp bebek tedavisini bırakmıştı Eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurdu

 

MÜJEDELİ HABER!

Kardashian, tüm bunların ardından eşine bir sürpriz yaparak, hamile olduğunu duyurdu. Reality şov yıldızı, Blink-182 konserinde sahneye çıktığında; "Travis, hamileyim" yazılı bir pankart açtı.


  Tüp bebek tedavisini bırakmıştı Eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurdu

 

Travis, eşinin mesajını gördükten sonra sahneden atlayarak ona doğru ilerledi ve çift tutkulu bir öpücük paylaştı. Yaklaşık 10 ay önce tüp bebek tedavisini bırakan Kourtney, daha sonra Instagram sayfasında sürpriz açıklamanın bir videosunu paylaşarak; bebek haberini doğruladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap