SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tuğba Özay'dan duygulandıran paylaşım!

Tuğba Özay'dan duygulandıran paylaşım!

24 Eylül 2016 Cumartesi - 11:53




Sık sık yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Tuğba Özay, geçtiğimiz yıl kaybettiği kuzeniyle ilgili bir paylaşım yaparak takipçilerini duygulandırdı.





Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden olan Tuğba Özay, kişisel Instagram hesabı üzerinden geçtiğimiz yıl kaybettiği kuzeni Yeliz için duygusal bir paylaşımda bulundu.

TAKİPÇİLERİNİ DUYGULANDIRDI

Halasıyla aynı yaşta kaybettiğini belirttiği kuzeniyle ilgili olarak Tuğba Özay yaptığı duygusal paylaşımda, "Canım Yeliz'im ... Dün akşam seni ziyaret ettim .. Odana girdim .. Parfümlerin, takıların, bibloların ... Sana ait her şeyi inceledim büyülenerek ... Yatağına oturdum, yastığına kapandım .. Fotoğrafına dokundum, saçlarını sevdim, yanaklarını öptüm ... Valizlerin vardı odanın bir köşesinde , sanki her daim yolculuğa hazır gibi ... Geçen sene ocak ayında halam ve bizim fotoğrafımızı paylaşıp sana uzun,sağlıklı ve Mutlu bir ömür dilemiştim bu sayfada .. Sen de o paylaşımımı sayfana taşımışsın... Keşke o dileklerdeki gibi uzun, upuzun bir ömrün olabilseydi ... Sen de halam gibi 32 yaşında bıraktın gittin bizi ... Halacığım seni kucaklamıştır cennette inanıyorum .. Hepimiz seni çok seviyoruz Prensesim ... Keşke birbirimize çok daha fazla vakit ayırabilseymişiz ... Elbet bir gün kavuşacağız canım kardeşim" ifadelerini düştü.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap