SON DAKİKA



Haber > Magazin > TRT'ye çağrı!

TRT'ye çağrı!

14 Ocak 2014 Salı - 09:36




Sabun köpüğü dizilere milyonlar yatıran TRT sürekli 50 yıllık filmi yayınlayacağına gurur duyacağımız bir projeye imza atsa ne güzel olur!





Suriye asıllı Amerikalı yönetmen Mustafa Akkad’ın 1977 yılında gösterime giren Çağrı filmi, bütün dünyada, özellikle de İslam dünyasında büyük ilgi gördü. Hz. Muhammed’in önderliğinde İslamiyet’in doğuşu ve yayılışını anlatan filmde Anthony Quinn ve Irene Papas gibi dünyaca ünlü yıldızlar oynadı. Sinemanın klasikleri arasına giren Çağrı filmi, yaklaşık 30 senedir kandillerde ve ramazan aylarında ülkemizdeki tüm televizyon kanallarında gösterilmekte. Hemen her kanalda defalarca gösterilen Çağrı, Mevlid Kandili gecesinde de belki de 20. kez devlet televizyonu TRT1’de ekranlara geldi. Şimdiiii!.. Osmanlı’nın kuruluşunu anlatan gelmiş geçmiş en pahalı diziyi raflarda çürümeye terk eden, "Yorgun Savaşçı" dizisini yakan TRT’ye diyoruz ki; "Saçma sapan yapımlara, dizilere milyonlar akıtacağına, İslamiyet’i anlatan, gurur duyacağımız bir dizi yap da, 50 yaşına yaklaşan Çağrı filminden vazgeç!"
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap