SON DAKİKA



Haber > Magazin > Transparan kıyafetiyle göz doldurdu

Transparan kıyafetiyle göz doldurdu

25 Mart 2015 Çarşamba - 11:40




"Türk sinemasının en iyi On'ları'nın seçildiği geceye sevgilisi Burak Sağyaşar ile katılan ünlü oyuncu, giydiği siyah transparan kıyafetiyle dikkatler





Beyoğlu Belediye Başkanlığı ve TÜRSAK Vakfı işbirliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Başbakanlık tanıtma fonunun destekleri ile Türk Sinemasının 100 yıllık geçmişini taçlandırmak ve kutlamak için özel bir proje hazırladı.

SEVGİLİSİYLE KATILDI

200 e yakın sinema dünyasının önemli isimlerinden oluşan bir jüri tarafından Türk sinemasının en iyi 'On'ları'' seçildi. Bir otelde gerçekleşen gecede ev sahipliğini TÜRSAK Başkanı Engin Yiğitgil ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan birlikte yaptılar. Gecenin sunuculuğunu Ceyda Düvenci ve Yekta Kopan yaptı.

Oyuncu Hatice Şendil geceye sevgilisi Burak Sağyaşar ile birlikte katıldı.




FLAŞLAR PATLAYINCA...

Hatice Şendil giydiği siyah transparan kıyafetiyle göz doldurdu. Flaşlar patlayınca sütyeni ortaya çıkan güzel oyuncu Hatice Şendil sevgilisiyle mutlu olduğunu söyledi ve törende En İyi On Görüntü Yönetmeni ödüllerini verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap