SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tombala çetesinin son oyunu!

Tombala çetesinin son oyunu!

18 Haziran 2016 Cumartesi - 12:57




Adana'da parti, dernek ve kooperatif tabelaları asarak kumar oynatan tombala çetesi, bu kez de holding tabelası kumar oynamaya kalktı.





Adana'da giriş kapısına parti, dernek ve kooperatif tabelaları asarak kumar oynatılan iş merkezine baskın yapan polis, tombala oynayanları suçüstü yakaladı.

Bu kez binaya sözde Mert Holding adına faaliyet gösteren Bingo Lotto A.Ş. tabelası asılan binada kumar oynayan 19 kişiye idari para cezası yazıldı, 6 kişi hakkında da soruşturma başlatıldı.

Asayiş Şubesi'nin Ahlak Bürosu ekipleri, merkez Seyhan İlçesi'nin Kayalıbağ Mahallesi'ndeki bir iş merkezinde tombala oynatıldığı bilgisini aldı. Daha önce Güven Parti, Geleceğin Türkiye Partisi ve Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi ile Sınırlı Sorumlu Şans Oyunları Destek Hizmetleri Kooperatifi Adana Şube Müdürlüğü tabelası asılan iş merkezini takibe alan polis, binaya Mert Holding adına faaliyet gösteren Bingo Lotto A.Ş. tabelası asıldığı görüldü.

Polis, hazırlıklarını tamamladıktan sonra binaya baskın yaptı. Tombala oynayan aralarında kadınların da bulunduğu 19 kişi suçüstü yakalandı. Kumar oynatan 6 kişi de gözaltına alındı.

İşyerinde bulunan ve tombala oynamak için geldiklerini itiraf eden 19 kişiye 174'er lira idari para cezası yazılırken 6 kişi hakkında ise soruşturma başlatıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap