SON DAKİKA



Haber > Magazin > TOKİ'den müjdeyi verdi

TOKİ'den müjdeyi verdi

06 Aralık 2015 Pazar - 14:22




TOKİ Başkanı Ergün Turan, Karabük'te yapımına başladıkları 700 konutun hızla yükseldiğini belirtti.





Turan, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ tarafından Karabük merkez Soğuksu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yapımına başladıkları 700 konutun, örnek bir proje olduğunu bildirdi.

"Karabük'te yapımına başladığımız 700 konutumuz hızla yükseliyor" ifadesini kullanan Turan, Karabük Kentsel Dönüşüm Projesinin çevre düzenlemeleriyle sosyal donatılarıyla sosyal ihtiyaçlara da yanıt vereceğini, projede, çocuklar, kadınlar, erkekler, tüm nüfus profillerine dönük sosyal ihtiyaçları düşündüklerini kaydetti.Kentsel dönüşümde önceliklerinin Türkiye'nin deprem haritası olduğunu vurgulayan Turan, "Deprem gerçeğinin oluşturduğu risk, nüfus artışı ve hızlı kentleşme Türkiye'nin üzerinde önemli bir baskı oluşturuyor. TOKİ olarak, deprem kuşaklarına göre kapsamlı bir kentsel dönüşüm programı hazırlandık. Bu çalışmamızda deprem riski yüksek şehirlerimizin barındırdığı tehlikeyi esas alarak, Kentsel Dönüşümde önceliğimizi deprem kuşakları olarak tespit ettik ve kentsel dönüşüm çalışmalarını devam ettiriyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap