SON DAKİKA



Haber > Magazin > TikTok yıldızı Eva Evans hayatını kaybetti

TikTok yıldızı Eva Evans hayatını kaybetti

23 Nisan 2024 Salı - 10:51




29 yaşındaki TikTok yıldızı Eva Evans, hayatını kaybetti. Ölüm haberi Evans'ın kız kardeşi tarafından duyuruldu.





Binlerce takipçisi olan Eva Evans'ın ölüm nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmazken kız kardeşi Lila Joy, Evans'ın ölümünü kabullenemediğini söyledi.

TikTok etkileyicisi ve yönetmen olan Eva Evans, 29 yaşında hayatını kaybetti. Evans'ın ölüm haberi, kız kardeşi Lila Joy tarafından pazar günü Instagram'dan duyuruldu.

Joy, bir fotoğrafını paylaşarak, "Dün ailem, tatlı, harika, yaratıcı, sevgi dolu ve komik kız kardeşim Eva'nın öldüğü haberini aldı" notunu düştü. Joy, "24 saat geçmesine rağmen hâlâ inkâr ve kabullenme arasında gidip geliyorum, bu yüzden bu haberin ne kadar inanılmaz ve kabullenilmesi zor olacağını anlıyorum" ifadelerini kullandı.

ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANMADI

Kardeşinin ölüm nedeniyle ilgili bir açıklama yapmayan Joy, salı günü Lower Manhattan'da düzenlenecek cenaze törenini duyurdu.

TİKTOK'TA BİNLERCE TAKİPÇİSİ VAR

TikTok'taki videolarıyla tanınan Evans, aynı zamanda film yapımcısı olarak biliniyordu. Geçen yıl, yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı beş bölümlük "Club Rat" serisini Prime Video'da yayınladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap