SON DAKİKA



Haber > Magazin > Teşkilat 36. bölüm fragmanı? Teşkilat yeni bölüm fragmanı izle!

Teşkilat 36. bölüm fragmanı? Teşkilat yeni bölüm fragmanı izle!

20 Şubat 2022 Pazar - 13:41




Teşkilat dizisi 34. Son bölümüyle izleyişiyle buluştu. Dizinin 34. bölümün televizyondaki gösteriminin tamamlanmasının ardından 35. bölüm fragmanıyla ilgili arama motorlarlarında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Teşkilat 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...





Teşkilat dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları gündeme geldi. TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi her Pazar seyircisi ile buluşuyor. Başarılı dizi Teşkilat, yayınlandığı her yeni bölüm gündeme geliyor. Seyircilerin merakla izlediği Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları gündeme geldi. Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat 35. bölüm fragmanı izle!

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ve yeni bölümde seyircileri neler bekleyecek merak konusu oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 35. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak ve Teşkilat yeni bölüm fragmanı izle! TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi 35. bölüm fragmanı yayınlanmıştır.

TEŞKİLAT 35. BÖLÜM 1. FRAGMANI(Tıkla izle)

TEŞKİLAT 35. BÖLÜM 2. FRAGMANI(Tıkla izle)


TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NE?

Türkiye'nin isimsiz kahramanlarının hikayeleri ilk kez tüm gerçekliği ile Teşkilat'ta ekrana gelecek. Dizinin kahramanlarına hayat verecek olan oyuncular, karakterlerini canlandırmak için derinlemesine araştırmalar yaptılar; gerçek olayların dökümanlarından ve konunun uzmanlarından eğitim aldılar. Türk milli istihbaratının kuruluşundan bu yana imza attığı olağanüstü başarıların nefes kesici hikayeleri, Teşkilat'ta gün yüzüne çıkacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap