SON DAKİKA



Haber > Magazin > Teşkilat 16. bölüm izle! Teşkilat son bölüm

Teşkilat 16. bölüm izle! Teşkilat son bölüm

04 Ekim 2021 Pazartesi - 14:19




Büyük beklenti yaratan ve Türkiye'nin istihbarat dizisi olan Pazar Teşkilat 16. bölüm izle TRT 1 HD full kesintisiz olarak 3 Ekim Pazar vatandaşların merakla beklediği dizi projesi olarak dikkat çekiyor





Teşkilat yeni bölümü TRT 1 HD ekranlarında yayınlanıyor. Yayınlanan dizinin ilk bölümünden itibaren Ankara'da çekimleri yapılacak olan dizide rating listesinin üst sıralarında yer alması bekleniyor.

'Teşkilat', 3 Ekim 2021 Pazar günü saat 20:00'de yeni bölümü TRT 1'de yayınlanacak.

TEŞKİLAT 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN




TEŞKİLAT 16. BÖLÜM ÖZET

Zehra'nın eski eşi Kemal'in de içinde mühendis olarak bulunduğu Mavi Vatan gemisi, içeri sızan Simon adındaki bir 'Uyuyan' tarafından patlatılmıştır. Patlamanın etkisiyle Doğu Akdeniz'de bir çevre felaketi yaşanması ihtimali ortaya çıkar. Olayın aydınlatılması için uluslararası bir araştırma komisyonu kurulmasına karar verilirken, bu komisyonun vereceği kararlar sonucu Türkiye'nin ağır cezalarla karşılaşması söz konusudur.




Diğer yanda Ceren ekip tarafından yakalanmıştır. Ceren'in vereceği bilgiler hayati önem taşımaktadır ancak Ceren konuşmak için çok kritik bir şart öne sürer. Serdar'ın durumu gün geçtikçe iyiye gitse de Zehra'nın hala şüpheleri vardır. Ekip ise bir an önce Mavi Vatan'a yapılanın bir sabotaj olduğunu ortaya çıkaracak kanıtları elde etmek zorundadır. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap