SON DAKİKA



Haber > Magazin > Teknede mankenler gibi poz verdi

Teknede mankenler gibi poz verdi

10 Ağustos 2023 Perşembe - 16:18




Yaklaşık yedi ay önce ikinci kez anne olma heyecanı yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, her hafta tekneden fotoğraf paylaşıyor.





Başrollerini paylaştıkları 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışmalarının ardından 2017 yılında nikah masasına oturan, 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit; ikinci kez anne ve baba olma mutluluğunu da bu sene yaşamıştı. Fahriye Evcen, teknede mankenler gibi poz verdi

Doğumdan sonra hızlı bir şekilde eski formuna kavuşan Fahriye Evcen, son olarak 13.6 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirdi.

Teknede defile

Haftalardır ailesiyle teknede tatil yapan Evcen, her hafta bikinili fotoğraflarını Instagram hesabından yüklüyor. Fahriye Evcen, teknede mankenler gibi poz verdi

Teknede kamera karşına geçerek fit halini gözler önüne seren 37 yaşındaki Evcen, bugün de zebra desenli bikini üstüyle poz verdi. Hayranları güzel oyuncuyu yine beğeni yağmuruna tuttu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap