SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tavan öğrencilerin üstüne çöktü!

Tavan öğrencilerin üstüne çöktü!

20 Eylül 2016 Salı - 18:09




Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde bir sınıfın alçıpan tavanı ders esnasında bir anda çöktü. Tavanın çökmesi ile birlikte 5 kişi yaralandı.





Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Cevat Sayılı Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde 'yok artık' dedirten bir olay yaşandı.

Fakültenin üçüncü katında Hemşirelik Bölümü ikinci sınıfta okuyan 25 öğrencinin derste olduğu sırada, sınıfın alçıpan tavanı aniden çöktü. Öğle saatlerinde meydana gelen olayda, sıralarda otururken tavanın altında kalan öğrenciler ve dersi veren öğretim görevlisi 38 yaşındaki Hacer Orun Kavak büyük panik yaşadı.

5 KİŞİ YARALANDI

Olayın ardından sınıf boşaltılırken, öğrencilerden Elif Esra Ülkü (19), Sümeyye Yurdusev (20), Duygu Uyar (20) ve Havva Kızılhan (19) ile öğretim görevlisi Hacer Orun Kavak çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. Fakülteye çağrılan ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar, tedaviye alındı.

Bölgede sabah saatlerinde şiddetli rüzgarın etkili olduğu, sınıfın penceresinin açık olduğu ve alçıpan tavanın da rüzgarın etkisiyle çökmüş olabileceği ifade edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap