SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tatilini Kapadokya’da Geçiriyor

Tatilini Kapadokya’da Geçiriyor

15 Eylül 2016 Perşembe - 11:15




Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Başyayla “Yeni albümüm 1 buçuk ay sonra çıkıyor. Geçmişten günümüze köprü olacak bir albüm yaptım”





NEVŞEHİR - Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Turgay Başyayla, bayram tatili için Kapadokya’ya geldi. Ailesiyle birlikte tatil yapan Başyayla, yeni albümünün 1 buçuk ay sonra çıkacağını müjdeledi. Kurban Bayramı tatilinde ailesiyle birlikte Kapadokya’yı tercih eden ünlü sanatçı ve program sunucusu Turgay Başyayla, Kapadokya’nın muhteşem bir bölge olduğunu söyledi.

“TATİL SADECE DENİZE GİRMEK DEĞİL”

Tatilin sadece deniz ve havuzdan ibaret olmadığını kaydeden Başyayla, “Yerli turist mutlaka Kapadokya’yı görmeli. Tatil demek tüm yılın yorgunluğunu atmak demek. İnsanı havasıyla dinlendirecek yerlere gidilmeli. Kapadokya denince sadece peribacalarını mı göreceğim diyenler var. Kapadokya’da etkinlik sabah beşte başlayıp, gece geç saatlere kadar sürüyor. Başka bir yere gittiğiniz zaman yapacağınız şeyler belli; kahvaltı, havuz, deniz. Şezlong kapmak için sıraya giriliyor. Her gün aynı şeyler yapılıyor. Kapadokya’da daha kaliteli vakit geçirirsiniz. Kaliteli bir yemek yedikten sonra ata binersiniz, ATV’ye binersiniz, balona binersiniz. Her saat farklı bir aktivite var. Otellerdeki hizmet kalitesi diğer turizm şekillerine göre on kat daha fazla” şeklinde konuştu.

YENİ ALBÜMÜ ÇIKIYOR

Başyayla, yeni albümünün çalışmalarını tamamladığını belirterek, “Yeni albümüm 1 buçuk ay sonra çıkıyor. Geçmişten günümüze köprü olacak bir albüm yaptım. Lezzet Yolculuğu’nun yeni sezon çekimlerine de başladım” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap