SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tarkan'ın muhteşem Harbiye konseri

Tarkan'ın muhteşem Harbiye konseri

03 Temmuz 2017 Pazartesi - 11:28




Megastar Tarkan, merakla beklenen Açıkhava konserlerine dün gece başladı.





Yıldız isim Harbiye Açıkhava'da binlerce müzikseveri adeta ayağa kaldırdı. Tarkan, sahnede ilk olarak yeni albümü “10”un çıkış şarkısı “Yolla”yı seslendirdi.

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Megastar, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuar ile unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce kişinin tek bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği gecede Tarkan sevenlerine, “Yeni albümümü sevdiğiniz için çok mutluyum. Üzerinde dört sene gece gündüz çalıştım. Ben şarkı söylemek için yaratılmışım. Beni çok sevin, çünkü ben de sizi çok seviyorum, çok” sözleriyle seslendi.

Açıkhava maratonunun ilk gecesinde Megastar'ı dinlemeye gelenler arasında Çağla Şıkel, Selçuk Yöntem, Fulya Terim, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Merve Terim, Demet Şener gibi ünlü isimler yer aldı.

YENGEYE YER KALMADI

Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu’da konser deki yerini aldı. Pınar Dilek, sahnenin önünde konseri izlemek yerine, kulisin oradaki demir parmaklıklar arkasından konseri izlemeyi tercih etti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap