SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tarkan'dan haber var!

Tarkan'dan haber var!

14 Temmuz 2016 Perşembe - 10:31




Hayranıyla yaşadığı aşkı evlilikle taçlandıran ve Mayıs ayında Pınar Dilek ile nikah masasına oturan Tarkan, yeni şarkısını paylaştı.





Ünlü sanatçının konserleri nedeniyle Mayıs ayında evlenmelerine rağmen ertelediği balayına 3 ay sonra çıkan Pınar Dilek ve Tarkan çiftinin Marmaris-Bozburun'da yaptıkları aşk tatili objektiflere yansımıştı.

Tatilin ardından konserlerine tüm hızıyla geri dönen Tarkan, Expo 2016 Antalya sergi alanında sahne alarak yaklaşık 15 bin biletli hayranına keyifli anlar yaşatmıştı. Konser esnasında kendisini dinlemeye gelenlere "Yakında yeni bir pop albümüm çıkacak. Hazırlıklar son aşamasına geldi. Her an karşınıza çıkabilir, bir sürpriz olabilir. Ümit ediyorum ki bu albümde sizin onayınızdan geçecek" diyerek yeni albümünün hazırlıklarını duyurmuştu.

ALBÜMÜNDEN BİR ŞARKIYI ŞİMDİDEN PAYLAŞTI!

Tarkan albümünün de adını taşıdığı Cuppa'yı sevenleriyle paylaştı. Daha albümü çıkmadan şarkısını dinleme fırsatı bulan hayranlarının mutluluğu sosyal medyayı salladı.

"ÜMİT EDERİM Kİ SİZLERİ DE BENİ HEYECANLANDIRDIĞI KADAR HEYECANLANDIRIR"


Tarkan, İnstagram hesabından da "Yakında sizlerle buluşacak olan Pop albümümden "Cuppa"yı şimdiden paylaşmak istedim. Ümit ederim ki "Cuppa" sizleri de beni heyecanlandırdığı kadar heyecanlandırır ve yazınıza coşku, içinize mutluluk katar. Sevgiyle" açıklamasıyla Cuppa'yı paylaştı.

Tarkan'ın İnstagram paylaşımı:

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap