SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tarkan gizlice evlendi!

Tarkan gizlice evlendi!

02 Mayıs 2016 Pazartesi - 10:18




Türkiye'nin 'Megastar'ı Tarkan Tevetoğlu ve sevgilisi Pınar Dilek, önceki gün ünlü sanatçının Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlendi.





Türkiye'nin Megastarı Tarkan Tevetoğlu ile 30 yaşındaki Pınar Dilek, önceki gün sade bir törenle evlendi. 29 Nisan Cuma günü Tarkan'ın Tarabya’daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen törene çiftin aile yakınları katıldı. Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin düğün törenini önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi.Tarkan, daha önce yaptığı açıklamada, “Pınar’la huzurlu bir ilişkim var. Kısmet olursa 2016’da evleneceğim” demişti.

40 KİŞİLİK YEMEK, 5 ÖZEL KORUMA

Tarabya'daki villada 40 kişinin katıldığı gecede, beş güvenlik görevlisi kuş uçurtmadı. Nikaha; şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan Tevetoğlu, kardeşi Adnan Tevetoğlu ve aile üyeleri katıldı. Gelin Pınar Dilek'in ailesi de geceye katılmak için Almanya'dan İstanbul'a geldi.Tarkan, bir catering şirketiyle anlaşıp toplam 40 kişilik yemek verdi. Villanın merdivenleri mumlarla süslendi. Gazetecilerin görüntü almasını önlemek için 5 özel koruma görev yaptı. Konuklar, gazetecilerin görüntü almaması için araçlarına kapalı garajda bindi.Pınar Dilek ve ailesi, 35 plakalı minibüse binip evden ayrıldı. Tarkan ise tüm misafirleri gittikten sonra ailesi ile bir saat daha geçirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap