SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tarkan bakıcı arıyor

Tarkan bakıcı arıyor

14 Ekim 2015 Çarşamba - 10:16




Tarkan 25 dönüme kurulu çiftliğinin tadilatı nedeniyle köpeklerine bakıcı arıyor





Tarkan 25 dönüme kurulu çiftliğinin tadilatı nedeniyle köpeklerine bakıcı arıyor-A+0YORUM YAZ Tarkan, “Saklı cennetim” dediği Öğümce Köyü’ndeki çiftliğini tadilat için boşaltıyor. Tarkan’a çiftlikte eşlik eden iki kangal ve üç sokak köpeği için de bakıcı arayışı başladı.

Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserlerini tamamen iptal eden Tarkan, Tarabya’daki evinin ardından Öğümce Köyü’ndeki çiftliğini de tadilata sok-tu. Megastar, “Saklı cennetim” dediği, 25 dönüm arazi üzerine kurulu çiftliği 11 yıl önce 1,5 milyon TL’ye inşa ettirmişti. Tarkan, orman içinde kale gibi duvarlarla çevrili, ahır ve kümesi olan evinin tadilatından dolayı köpeklerinin mağdur olmasını istemiyor. Sahibi olduğu iki kangal, üç de sokak köpeğinin inşaattan etkileneceğini düşünen sanatçı, bir süreliğine onlara bakması için bakıcı arıyor. Megastarın çiftliğinin yakınlarında oturan hayvanseverlere yardım etmeleri için haber yolladığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap