SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tarih belli oldu!

Tarih belli oldu!

25 Nisan 2021 Pazar - 11:52




Cem Yılmaz, önceki gün Levent’teki ofisinde görüntülendi.





Cem Yılmaz, önceki gün Levent’teki ofisinde Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Nilperi Şahinkaya’yı ağırladı. Erşan Kuneri dizisi için oyuncularla bir araya gelen Yılmaz, gazetecilerin sürprizini görmezden gelmedi ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

“Bugün oyuncu arkadaşlarımla okuma provası yaptık” diyen Cem Yılmaz, “Setler zaten çok karışık. Herkes dikkatli çalışmaya çalışıyor ama neticede pandemiden dolayı herkes normalinden daha dikkatli davranmak zorunda. Arkadaşlarımızdan bazılarının devam eden setleri olduğu için bizim takvimimiz 15 Haziran’da başlıyor. Eylül’e kadar da çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Cem Yılmaz Erşan Kuneri’ye Dair Detayları İlk Kez Açıkladı! Tarih Belli Oldu…

“Biz aslında 2022’ye hazırlanıyoruz” şekliden konuşan komedyen, sözlerine şöyle devam etti: “Erşan Kuneri aşağı yukarı 320 dakika, baya teferruatlı” dedi.

Cem Yılmaz Erşan Kuneri’ye Dair Detayları İlk Kez Açıkladı! Tarih Belli Oldu…


Dizinin kadrosunu da açıklayan Yılmaz, “Ben, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak ve Nilperi Şahinkaya” dedi ve ekledi: “Çok yetenekli insanlar hepsi. Güzel bir şey çıkacağına eminim diyebilirim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap