SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tanya ve Uğur aşk mı yaşıyor?

Tanya ve Uğur aşk mı yaşıyor?

07 Aralık 2020 Pazartesi - 10:34




TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan MasterChef hız kesmeden devam ediyor. MasterChef'te ise aşk iddiaları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Tanya cephesinden aşk iddialarıyla ilgili kafa karıştıran bir paylaşım geldi.





MasterChef 2020'ye bu akşam veda eden isim Ebru oldu. Ebru'nun yakın arkadaşı olan Tanya'dan Ebru'ya destek paylaşımları geldi. Fakat Tanya'nın paylaşımlarında dikkat çeken bir ayrıntı daha vardı.

'MasterChef’te aşk var'

MasterChef 2020 yarışmasından elenen yarışmacılardan biri olan Berker Başmanav'dan çok konuşulacak bir itiraf gelmişti. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın 'Mücbir Sebepler' programına katılan Berker, "MasterChef’te aşk var" demişti.

'Kavuşmaya az kaldı'

Berker, Bartu Küçükçağlayan’ın "MasterChef’te aşk var mı?" sorusuna, "Evet, var. Hatta kavuşmaya az kaldı" cevabını vermişti. Berker’in aşk açıklaması kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.
İddiaların odağındaki isimlerden biri Tanya diğeri de Uğur'du.
Tanya'dan ise bu akşam bomba bir paylaşım geldi.

Uğur ve Ebru ile fotoğrafını paylaşan Tanya, 'en değerli' ve 'en değerli kardeşim' ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap