SON DAKİKA



Haber > Magazin > Takipçisinden gelen mesajı paylaştı!

Takipçisinden gelen mesajı paylaştı!

06 Eylül 2023 Çarşamba - 10:05




Oyuncu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren model Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından bir takipçisinden gelen mesajı paylaştı. Takipçisinin mesajı karşısında duygulanan Yenenler, "Bugüne kadar aldığım en güzel DM (direkt mesaj)" notunu yazdı.





Katıldığı güzellik yarışmasında tescillenen güzel Berfu Yenenler, oyuncu Eser Yenenler ile 2019 hayatını birleştirdi. Mutlu bir evliliği olan Berfu ve Eser Yenenler çifti, aynı yıl ilk oğulları Kuzey'i kucaklarına alırken, 2021'de de ikinci oğulları Mete'ye kavuştu.

Berfu-Eser Yenenler çifti, 'Çift Terapisi'yle açıkhava gösterilerine başladı. Önceki hafta Göztepe Özgürlük Parkı'nda sahneye çıkan ikili, sahnede nikah tazeledi. 2019 yılında nikah masasına oturan Yenenler çifti, evlendiklerinde giydikleri gelinlik ve damatlığı oyun için dört yıl sonra yeniden giydi.

DANS EDİP ŞARKI SÖYLEDİLER

Düğün dansıyla romantik başlayan mizansen, Mahmut Tuncer’in 'Hayriye' parçası eşliğinde sahneye çıkan 4 dansçıyla tam bir düğün eğlencesine döndü. Martılar ve Kırmızı Balık şarkılarını gösteri öncesi stüdyoya girerek seslendiren ikili, sahnede kendi seslerinden hem playback yaptı hem dans etti.

"UMARIM SENİN GİBİ BİR KIZ ÇOCUĞU OLUR"


Ünlü çiftten Berfu Yenenler, son olarak 2.1 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Yenenler, Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir takipçisinden gelen şu mesajı paylaştı:

Merhaba Berfu. Hamileyim, bugün kızımız olacağını öğrendik. Enerjin o kadar güzel ki kızımızın adını Berfu koymaya karar verdik. Umarım senin enerjin gibi, senin gibi bir kız çocuğu olur. Seni çok seviyoruz.

28 yaşındaki Berfu Yenenler, mesajın ekran görüntüsünü; "Bugüne kadar aldığım en güzel DM" notuyla yayınladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap