SON DAKİKA



Haber > Magazin > Takipçilerinin dalga konusu oldu!

Takipçilerinin dalga konusu oldu!

11 Şubat 2020 Salı - 10:41




Ünlü popçu Demet Akalın, Merve Özbey ve Kenan Koçak çiftinin düğünlerine katıldığı fotoğrafları yayımladı. Belini photoshop ile incelten Akalın, kolunu da yamultunca hayranlarının diline düştü.





Güzel şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Merve Özbey ve Kenan Koçak çiftinin düğünlerine katıldı. Düğünde nikah şahidi olan Akalın, geceden fotoğrafları sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi. 
Ozan Şer-Bahar Şer çifti ile çekildikleri bir kareyi yayınlayan Akalın, takipçilerinin diline düştü. Belini photoshop ile incelttiği görülen Akalın'ın kolunu yamultması sosyal medyada dalga konusu oldu.
Takipçileri Akalın'ın paylaşımını yorum yağmuruna tuttu. İşte o yorumlardan birkaçı:

- "Fazla shop olmuş kol güzel durmamış"




- Vallahi benim gözler Demet'in koluna takildi. O ne öyle? Kırık gibi"

Sadece Demet Akalın'a değil gelen eleştiriler, Okan Kurt da eleştirilerden nasibini aldı.
-Gelen bir yorumda, "Okan abimin pantolonuna kemer almak, benim boynumun borcu olsun" 




Son olarak Fatih Ürek ile araları açılan Demet Akalın, Ürek'in "Hira benim yeğenim ona nasıl beddua ederim" diyerek beddua iddialarını yalanlamıştı.
Arnavutköy'de bir mekan çıkışı muhabirlerin sorusuna tepki gösterek, "Benim kızım kimsenin yeğeni değil" sözleriyle Ürek'e laf çarptı. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap