SON DAKİKA



Haber > Magazin > Takipçilerimden böyle bir talep yok

Takipçilerimden böyle bir talep yok

11 Aralık 2020 Cuma - 12:29




Önceki gün Rumeli Hisarı’nda görüntülenen Serdar Ortaç, muhabirleri görünce kısa bir mola verdi. Popçu, muhabirlerin "Sosyal medya üzerinden konser düşünür müsünüz?" sorusunu yanıtladı.





Rumeli Hisarı’nda görüntülenen Serdar Ortaç, rutin bisiklet turunu attığını ve dinlenmek için biraz mola verdiğini söyledi.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, “Tat yok, tuz yok. Hiçbir şey yapmıyorum. Yürüyüş ve bisiklet turu yapıyorum“ diyerek sitem etti, bu sırada ise sık sık şarkılar söyledi. Serdar Ortaç, gazetecilerin yılbaşı günü sosyal medya üzerinden bir konser vermeyi düşünür müsünüz? sorusunu da yanıtladı.

50 yaşındaki popçu, “Yok abi takipçilerimden ya da insanlardan böyle bir talep yok onun için konser de yok" dedi. Öte yandan ünlü popçu, önceki gün de sevgilisi Seçil Gür'ün "Beni ne kadar seviyorsun?" sorusuna verdiği yanıtla güldürmüştü.

Bir aslanın ormanda aylarca aç kalıp bir antrikot yavrusunu görüp kıyamadığı için yememesi kadar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap