SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tacizci öğretmen hakim karşısında

Tacizci öğretmen hakim karşısında

04 Ağustos 2016 Perşembe - 14:48




Eskişehir’de bir ilkokulda 2 kız öğrencisini elle taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan T.M. adlı sınıf öğretmeni yeniden hakim karşısına çıktı.





Okulun 4’üncü sınıfta okuyan iki kız öğrencinin iç çamaşırlarının içine elini sokarak taciz ettiği iddia edilen T.M. isimli sınıf öğretmeni, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmasının ardından gözaltına alınmış, çıkarıldığı adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu öğretmen T.M. ile mağdur çocukların aileleri hazır bulundu. Tutuklu öğretmen T.M. savunmasında, söz konusu öğrencilerden birinin kendisine iftira attığını, diğerlerinin ise yanlış yönlendirme olduğunu söyledi. Öğrencilerin kızgınlıkla kendisini ailelere şikayet ettiğini savunan T.M., tahliye talebinde bulundu.

Öte yandan duruşmaya katılan veliler ise çocuklarına ilk başta inanmadıklarını, ancak bir çok velinin aynı konuyu konuşması üzerine şikayetçi olduklarını ifade etti.

Davaya katılan Aile ve Sosyal Politikalar Eskişehir İl Müdürlüğü yetkilileri ise, mağdur çocuklar dinleneceği yönünde karar verilmesi durumunda duruşmaların kapalı olmasını talep ederek, T.M. hakkındaki şikayetin devam ettiğini kaydetti.

Mahkeme heyeti, bir sonraki celsede çocukların ifadelerinin yer aldığı kayıtları izlemek için duruşmayı ileri bir tarihe ertelerken, öğretmen T.M.’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap