SON DAKİKA



Haber > Magazin > Suskun Rüzgar

Suskun Rüzgar

22 Nisan 2013 Pazartesi - 08:41




Cinsiyet değiştirip erkek olmaya karar verdiğini açıklayarak dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rüzgar Erkoçlar, meslektaşı olan sevgilisi Aylin Tunceli





İkili yürüyerek Taksim Meydanı'na geldiklerinde basın mensuplarıyla karşılaştı. Görüntülenmemek için hızla yürümeye başlayan ikili, meydanda taksi aramaya başladı. Meydandaki yol yapım çalışması nedeniyle Erkoçlar ve Tunceli yaklaşık 10 dakika taksi beklemek zorunda kaldı. "Aylin Tunceli sevgiliniz mi?" sorusuna Erkoçlar, sessiz kalmayı tercih etti. "Yeniden oyunculuk yapacak mısınız?" sorusuna ise Erkoçlar, gülümsedi ve yine cevap vermedi. Hiçbir soruya cevap vermeyen Erkoçlar, "Konuşmayacağım" dedi. Yürümeye başlayan ikili, 10 dakika sonra yoldan geçen bir taksiye binip Taksim'den ayrıldı. Cinsiyet değiştirme kararının ardından hormon tedavisi devam eden Erkoçlar'ın eski mesleği oyunculuğu şimdilik yapmayı düşünmediği öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap