SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor'da korkutan kaza! 'Sol bileğim gitti'

Survivor'da korkutan kaza! 'Sol bileğim gitti'

08 Mayıs 2023 Pazartesi - 11:39




Televizyon ekranlarının heyecanı bol yarışma programı Survivor 7 Mayıs Pazar günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım yarışmacıları kıyasıya mücadele etti. Yarışmada Ertuğ ve Buse elenme stresi yaşarken; Survivor'da yaşanan kaza geceye damga vurdu.





Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacıların mücadele ettiği Survivor 2023 tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu gerçekleştirdiği yarışmada, 7 Mayıs Pazar günü haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı.

Kırmızı ve mavi takımın mücadele ettiği yarışmada heyecan dolu anlar yaşandı. Dokunulmazlık oyununda hem ödül hem de dokunulmazlık için mücadele edildi.

KIRMIZI TAKIM KAZANDI

Toplamda 2 tur oynanan dokunulmazlık oyununun iki turunu da kırmızı takım kazandı. Kırmızı takım böylece hem ödül olan pizzayı yedi hem de dokunulmazlığı kazanmış oldu.
 

7 MAYIS ELEME ADAYI 


Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımdan birinci gitme adayı Ertuğ olmuştu. İkinci isim mavi takımdan çıktı ve Buse ikinci eleme adayı oldu.
 

BİLEĞİNİ İNCİTTİ

Hem açlığa direnen hem de rekabet etmek durumunda kalan yarışmacılar Survivor'da yaşanan kaza ile paniğe kapıldı. Denize kurulan parkur oyununda Asena ile karşı karşıya gelen Cansu, denize sert bir şekilde atlayınca bileğini incitti.
 

MURAT CEYLAN OYUNU DURDURDU

Bağırışları adayı inleten genç yarışmacının kıvranmasını gören Murat Ceylan düdük çalarak oyunu durdurdu.
 


"ÇOK CANIM ACIYOR"

Cansu'nun "Sol bileğim gitti. Çok canım acıyor" diyerek kıvrandığı görüldü. Survivor'da yarışmacının yardımına doktor koştu. Survivor'da yaşanan bu kaza ve Cansu'nun sağlık durumu bu akşam yayınlanacak olan 93. bölümle netleşecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap