SON DAKİKA



Haber > Magazin > Stilin yeni tamamlayıcısı tırnaklar

Stilin yeni tamamlayıcısı tırnaklar

01 Nisan 2016 Cuma - 13:21




Moda günleri sırasında gördük ki, stilin tamamlayıcıları sadece çantalar, ayakkabılar ya da şapkalar değil.





Moda günleri sırasında gördük ki, stilin tamamlayıcıları sadece çantalar, ayakkabılar ya da şapkalar değil. Güneş gözlükleri, manikür trendleri bile aksesuar seçimleri arasına girmiş ve kıyafetlerle bütünleşmiş olmuş durumda… Tırnaklarda yaratıcı, sanatsal çizgiler ve desenler dikkat çekiyor. Bundan beş yıl önce, french oje hastalığına tutulmuş tırnakların modanın bir parçası olacağı söylense eminim hiçbirimiz bu cümleye inanmazdık. Ama şimdi Türkiye’deki bütün büyük güzellik salonlarında özel bir manikür ve desen bölümü yer alıyor.

Siyahın hakimiyeti

Geçtiğimiz sezona damga vuran renklerden siyah, bu sezon da hakimiyetini sürdürüyor. Klasik bir görünüm için düz ve kısa formda, göz alıcı bir görünüm için ise daha keskin şekil verilmiş tırnaklara siyah oje uygulayıp, uç kısımlara gri simli oje sürebilirsiniz.

Parlaklık her yerde

Tırnak makyajı söz konusu olduğunda bu sene metal tonları ve ışıltı ön planda. Parlak kumaş trendi ilkbahar-yaz sezonunda da baskın ve ana trendlerden biri olmaya aday olduğundan, tırnaklar da bu temayla uyum sağlıyor. İnce uçlu fırçalar yardımıyla, Fransız ya da yarım ay şeklinde bu parlaklığı tırnaklarınızda uygulayabilirsiniz. Parlaklık sadece gümüş tonlarıyla sınırlı değil. Altın tonları da sıkça tercih ediliyor. Bu noktada önerimiz, bordo ya da koyu mor tonlarda bir oje sürüp sadece üst kısma altın tonda şerit geçmeniz.


Ortasına çizgi çekin

Yatay çizgiler tırnakların uçlarına kadar uzanıyor. Parlak bir zemin üzerine grafik detaylar çizmek bu sezon da geçerliliğini koruyor. En basit uygulama için tırnağınızın sol tarafına mavi renk uygulayın. Sağ tarafına siyah, ojeler kuruduğunda ise beyaz bir kalemle tırnağın tam ortasından bir çizgi çekin.

Varla yok arasında

Nötr renkleri kısa ve yuvarlak tırnaklarınıza sürün ve başarılı bir kombine imza atmak için ne istiyorsanız onu giyin. Tırnak makyajında uzun ömürlü ojeleri kullanabilir, farklı renkleri birleştirip kullanabilirsiniz. Bu uygulamada önemli olan, renklerin canlı olmaması ve siz dikkat çekmek istemedikçe asla fark edilmemesi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap