SON DAKİKA



Haber > Magazin > Songül Karlı'dan evlilik itirafı: Yapımcılar geldi, ‘Artık evleneceksin’ dedi

Songül Karlı'dan evlilik itirafı: Yapımcılar geldi, ‘Artık evleneceksin’ dedi

13 Şubat 2021 Cumartesi - 11:27




Son dönemde sosyal medyada paylaştığı spor pozları ile gündeme gelen 47 yaşındaki türkücü Songül Karlı, 'Magazin Noteri' programında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.





Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun, "Songül Karlı'dan Çarpıcı Bir İtiraf" başlıklı yazısı şöyle:

Songül Karlı, epeydir medyanın gündeminde... Kendisini dolandırmaktan tutuklanan eski eşiyle aralarında olan bitenler yüzünden sıkça haber olan Karlı, son günlerde ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemde.

Kendisini 30 milyon TL zarara uğratan eski eşi yüzünden aylarca hacizlerle boğuşan ve kuru ekmeğe bile muhtaç kaldığını açıklayan Karlı’yı ‘Magazin Noteri’ne konuk edip son dönemde yaşadıklarını konuştum



Karlı, spor yaparken çekip paylaştığı video ve fotoğraflarla ilgili şunları söyledi:


Benim gibi spor yaparken çekilmiş fotoğraf ve video’larını paylaşan birçok manken ve dizi oyuncusu var. Türk Halk Müziği sanatçısı olmam mı problem?

Herkes yapınca oluyor da türkücü yapınca mı olmuyor? Sanki türkücülere çok saygı duyuluyor? Spor yapmam eleştirilecek değil, övülecek bir şey. Ayrıca iddia edildiği gibi sütyensiz değilim o fotoğrafların hiçbirinde.

Üç evliliğinin hüsranla bitmesinin altında yatanın erkeklerin maske takarak gerçek yüzlerini gizlemesi olduğunu vurgulayan Karlı’nın, bu konuda söyledikleri şunlar:

Adam yok adam. Oturduğum sitede birçok manken, oyuncu, şarkıcı var, hepsi yalnız. Birçok güzel ve çalışkan kadın var, adam yok. Piyasadaki erkekler çok iyi tiyatrocu, oynuyor hepsi. Bir sürü ünlü kadınla birlikte olmak ve skor yapmak peşindeler. Son kocam bile meşhur olma derdindeydi.


Bu bir ‘itiraf’ değil, Karlı’nın kendince yaptığı tespit. Songül Karlı’nın itirafı Uğur Arslan’la birlikte FOX’ta yıllarca yaptıkları evlilik programı ‘Su Gibi’ projesiyle ilgili. Metin Yüncü'yle sunucusu olduğu izdivaç programında evlendiğini hatırlattığımda Karlı’nın belki de istemeden ağzından kaçırdığı reyting uğruna evlilik itirafı şu...

FOX’ta yaptığımız program bir kere 89’uncu olunca yapımcılar geldi, ‘Artık evleneceksin’ dedi ve böyle gelişti. Yoksa Metin Yüncü, çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan da değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi; 40 kere kapıya koydum kolilerini.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap