SON DAKİKA



Haber > Magazin > Somon DNA'sı ile gençleşin

Somon DNA'sı ile gençleşin

15 Mayıs 2016 Pazar - 19:30




Ciltteki yaşlanmaya bağlı lekelere, sarkmalara ve kırışıklıklara karşı en etkili yaşlanma karşıtı yöntemlerden biri de somon DNA’sıdır.





Ciltteki yaşlanmaya bağlı lekelere, sarkmalara ve kırışıklıklara karşı en etkili yaşlanma karşıtı yöntemlerden biri de somon DNA'sıdır.

Özellikle dekolte, göğüs ve boyun bölgelerinde etkili olan bu yöntem, ameliyata gerek kalmadan sarkmaları da toparlıyor.

Her daim sağlıklı, genç, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak için, cilt bakımına gereken özeni göstermemiz gerekir. Cildinizi iyi tanıyın, ona zaman ayırın… Cilt yapısını iyi değerlendirebilmek için gerekirse bir uzmandan destek alın… Çünkü zamanla ve çevresel faktörlerin etkisiyle kaçınılmaz olarak cilt kalitesi bozulmaktadır. Kolajen ve elastik lifler parçalanır ve vücudun kendi hyaluronik asit miktarı ve işlevi değişir. 30 yaşından sonra her yıl yüzde 1 kolajen kaybı yaşanır. Cilt daha mat, daha kuru görünür ve elastikiyeti azalır. Ancak donuk görünen cildin daha canlı, daha pürüzsüz yüzünüzdeki ifadeyi kaybetmeden geri kazanmanın etkin ve güvenilir bir yolu var… Dr. Eylem Acar Kliniği'nin sahibi Dermatolog Dr. Eylem Acar konu ile ilgili şu bilgileri verdi:

Cilde doğal bir dokunuş

“Somon DNA'sı” yani cilde görünür gençliğini yeniden kazandırma işlemi; klinik olarak kanıtlanmış, yepyeni ve üstün bir yaklaşım sunar. Bu sistem, polinükleotidler ve hyaluronik asit moleküllerinin cilde zerk edilmesiyle uygulanır. Bu moleküller vücudun tamamen doğal elemanlarıdır. Polinükleotidler, somon balığı spermlerinden elde edilen DNA molekülleridir. Hyaluronik asit ise bağ dokumuzun temel maddesi olup, cildimizin nem dengesini sağlamaktadır.


Diğer yöntemlerden farkı…

“Somon DNA'sı” mezoterapiden ve dolgudan daha farklıdır… Çünkü;

Kombine yaklaşım;

Tedavi kombinasyonunu oluşturan polinükleotid ve hyaluronik asit molekülleri, cilt yapısına özgün etki mekanizmasıyla en iyi sonuçları garanti eder.

Klinik olarak kanıtlanmış sonuçlar


8 yıl boyunca yapılan klinik deneyimler sonucunda aşının; yüz, boyun, dekolte ve ellerde mükemmel sonuçlar ve hasta memnuniyeti sağladığı görülmüştür.

Cilt kalitesinin dereceli olarak iyileşmesi

Her seansta cilt yapısını güçlendirerek cildin elastikiyetini ve sıkılığını artırır. Kolajeni oluşturan fibroblastların beslenmesini artırır ve UVB'ye bağlı olarak gelişen radyasyon hasarını engeller. Cildin azalan nem dengesini düzenler.

Sonuç olarak, etkin cilt yenilenmesi pürüzsüz, sağlıklı görünen ve aydınlık bir cilde sahip olan kişi yepyeni bir enerji ve ışıltı kazanır.

Nerelerde kullanılır?


Somon DNA'sının farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik uygulamaları vardır.

– Olgun, güneş hasarlı ciltlerde,

– Genç ciltlerde, cilt gençliğini korumak ve sürdürmek amacıyla,

– Dolgu gibi diğer yöntemleri istemeyen ya da ihtiyacı olmayan kişilerde kullanıma uygundur.

– Göz çevresinin aydınlatılması, yeniden yapılandırılması ve şişlik-koyu renk halkalarının giderilmesinde uygulanmaktadır.


Farklı bölgelerin rejuvenasyonunu (yenilenmesini) sağlar:

– Yüz ve dudak rejuvenasyonu,

– Boyun, dekolte ve eller,

– Akne skarlarının rejuvenasyonunu sağlamaktadır.

Ayrıca polinükleotidler hamilelik, kilo alıp verme sonucu oluşan ciltte çatlaklarda da etkinlik göstermektedir. Bu uygulama, cildinizi kademeli olarak yeniler ve her seansta cilt yapınızın kalitesinin artışını gözlemleyebilirsiniz. Haftada bir uygulanan bu sistem sayesinde her gün cildinizin kalitesindeki artışı görür ve gençliğinize yeniden kavuşabilirsiniz.


Kaç seans uygulanır?

Kişinin cilt yapısına göre seans sayısı 3 ila 5 arasında değişmektedir. Cildinizin durumu değerlendirilerek protokol oluşturulur ve uygulanır. Uygulama sonucunda kişiyi bekleyen sonuç;

Onarılmış nem dengesi

– Önemli miktarda su moleküllerinin yerinde yönlendirilmeleriyle endojen hyaluronik asidin artması.

– Uzun süren nemlendirme etkisi için su moleküllerini tutar ve depolar.

– Dehidrasyona (aşırı sıvı kaybına) karşı cildin daha güçlenmesini sağlar.

Artmış cilt sıkılaşması

Yapılan klinik çalışmalar göstermiştir ki, bu protokol cildi derin nemlendirerek, cilde elastikiyet ve sıkılaşma sağlar. UVB radyasyon hasarına karşı korur.

Uygulama sırasında acı duyulur mu?

Bu uygulama çok acılı değildir. İnce iğne enjeksiyonları ile cilde verilir. Öncesinde uygulayacağımız lokal anestezik kremle iğneleme işleminin getirdiği acıyı düşürmekteyiz. Bu aşı, tek başına kullanılabilir veya dolgular, botulinum toksini, lazer, peeling,radyofrekans gibi yöntemlerle kombinasyon oluşturulabilir.

Düzelmiş cilt elastikiyeti ve yapısı

Cildin esnekliği ve yapısı belirgin şekilde düzelir ve gelişir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap