SON DAKİKA



Haber > Magazin > Siyam ikizleri Bursa’yı çok sevdi

Siyam ikizleri Bursa’yı çok sevdi

23 Mayıs 2015 Cumartesi - 17:40




Kahramanmaraş ilçesinde yaşayan Sema ve Ayşe isimli siyam ikizleri, Bursa’nın tarihi ve kültürel mekânlarına hayran kaldı.





Şiir yarışmasında birinci oldukları için Bursa’ya gelen ve Çanakkale’yi de ziyaret edecek siyam ikizleri, “Bursa çok güzel bir şehir. En büyük hayalimiz, İstanbul’u da gezmek” dedi.Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinin Kırmakaya Mahallesi'nde yaşayan siyam ikizleri Sema ve Ayşe, Türkoğlu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen şiir yarışmasında birinci olarak Bursa ve Çanakkale gezisi kazandı. Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün her ay düzenli olarak yaptığı şiir yarışmasında 'Dur Yolcu' adlı şiir yarışmasında 1. gelen Ayşe ve Sema Tanrıkulu adlı siyam ikizleri, ilk olarak Bursa’ya geldi. İlk defa Bursa’ya gelen siyam ikizleri, şehrin tarihi ve kültürel mekanlarına adeta hayran kaldı. Bursa’da Yeşil Türbe, Ulucami ve birçok yeri gezen siyam ikizleri, vatandaşların dikkatini çekiyor.

 

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap