SON DAKİKA



Haber > Magazin > Simge Sütşurup kendisine sipariş getiren virüslü kuryeyi ihbar etti

Simge Sütşurup kendisine sipariş getiren virüslü kuryeyi ihbar etti

04 Aralık 2020 Cuma - 13:00




Sosyetenin genç ismi Simge Sütşurup, Covid-19 hastası olmasına rağmen kendisine sipariş getiren kuryeyi ve onu gönderen şirketi “İnsan sağlığını tehlikeye atıyorlar” diyerek savcılığa şikayet etti.





Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Simge Sütşurup, bir uygulamadan yemek siparişi verdi. Ancak bina girişinde yapılan HES kodu sorgulaması sırasında yemeği getiren kuryenin Covid-19 testinin pozitif olduğu ortaya çıktı.

Sütşurup, durumu öğrenince sosyal medyadan duruma tepki gösterip "Bana teslim etmek üzere adresime gelen 'kendi bünyelerinde çalıştırdıkları' kuryelerin oturduğum binanın HES kodu zorunlu kontrolü sayesinde koronavirüs testinin pozitif olması üzerine geri gönderildiğini öğrenmiş bulunuyorum" dedi.

Sosyetik güzel, "Maalesef bu tedbirsizliklerle Türkiye'de bu virüsün son sürat yayılması çok da şaşırtıcı değil. Bu bir suçtur ve gereken yapılacaktır. Ama umursayan birileri olacak mı göreceğiz. Siz de bu konuda lütfen kayıtsız kalmayın. Sağlıklı günler" şeklinde konuştu.

Simge Sütşurup olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Sütşurup, kuryenin Covid-19 virüsü taşımasına rağmen restoran görevlileri tarafından çalıştırılmaya devam edildiğini söyleyerek suç işlendiğini belirtti.

Savcılık bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırılık suçundan soruşturma başlattı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap