SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sıla bu akşam evleniyor

Sıla bu akşam evleniyor

13 Ocak 2020 Pazartesi - 16:22




Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani bu akşam düzenlenecek olan düğün ile Nişantaşı’nda dünyaevine girecek.





Uzun bir süredir evelenecekleri konuşulan hatta Sıla'nın hamileliği nedeniyle erkene alındığı iddia edilen düğün bu akşam gerçekleşecek.
Gel Konuşalım'ın haberine göre Sıla ve Hazer Amani çifti, bu akşam Nişantaşı’ndaki Alancha’da düzenlenecek düğün töreniyle dünyaevine girecek.

Düğüne ise sadece çiftin yakınlarının katılacak. Akşam düzenlenecek tören için ikili, şimdilerde heyecanlı bir hazırlık süreci içinde. Öte yandan ünlü çiftin nikahına dair merak edilenleri Hürriyet gazetesinden Onur Baştürk yazdı. Baştürk yazısında, "Sıla ve Hazer Amani çifti bu pazartesi Nişantaşı'ndaki Alancha'da yapacakları düğünle evleniyor. Düğüne sadece çiftin yakınları davetli" ifadelerini kullandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının haberine göre ise, ilişkisini göz önünde yaşayan Sıla Gençoğlu, 1,5 aylık hamile. Yaşı daha fazla ilerlemeden anne olmak isteyen 39 yaşındaki Sıla, bu şansı kaçırmamak için sevgilisiyle evlilik kararı aldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap