SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' itirafı!

Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' itirafı!

01 Ağustos 2023 Salı - 17:01




Başrolü Michael Douglas ile paylaştığı 1992 yapımı 'Basic Instinct' (Temel İçgüdü) ile bir dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından Sharon Stone, film vizyona girdikten sonra gözlüğünü tamir ettirmek için dışarı çıktığı bir gün neler yaşadığını anlattı.





Yönetmen koltuğunds Paul Verhoeven'in oturduğu Temel İçgüdü'de canlandırdığı 'Catherine Tramell' karakteriyle hafızalarda yer eden Sharon Stone, filmin vizyona girdiği ilk günlerde uğradığı tacizi yıllar sonra anlattı.

"BİR ANDA ARABAMIN ÜZERİNE ÇIKTILAR"

CNN International sunucusu Chris Wallace’ın podcast'ine katılan 65 yaşındaki ABD'li aktris, kendisine büyük korku yaşatan olay hakkında şu ifadeleri kullandı:

Cuma günü 'Temel İçgüdü' vizyona girdi. Salı günü gözlüklerimi tamir ettirdim ve arabamla trafik ışığında durdum. Herkes bir anda arabamın üstüne tırmanmaya başladı. Sonra ışık yeşile döndü ve diğer araçlar bana korna çaldı. İnsanlar tepesindeyken araba kullanmak yasal mı bilmiyordum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap