SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şeyda Coşkun: Menopoz dönemi çok zor!

Şeyda Coşkun: Menopoz dönemi çok zor!

30 Kasım 2021 Salı - 11:25




Önceki akşam Cihangir'de objektiflere yansıyan Şeyda Coşkun, kadınların kış aylarında yediklerine dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayarak, "Menopoz dönemi çok zor bir süreç, kilo verilemiyor. Sağlam bir beslenme programı yapmak gerek" dedi





Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlülere uyguladığı programlarla adını duyuran diyetisyen ve yaşam koçu Şeyda Coşkun (45), önceki akşam Cihangir'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Arkadaşlarıyla akşam yemeğine çıkan Çoşkun, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Şeyda Coşkun: Menopoz dönemi çok zor

Kendisini görüntüleyen muhabirlerle sohbet eden Şeyda Çoşkun, kış aylarında daha çok protein tüketimi yapılması ve karbonhidratı kesmek gerektiğini dile getirdi.

MENOPOZ DÖNEMİ ÇOK ZOR

"MENOPOZ DÖNEMİ ÇOK ZOR" 


Kadınları kış aylarında yediklerine dikkat etmeleri konusunda uyaran ünlü isim, "Menopoz dönemi çok zor bir süreç, kilo verilemiyor. Sağlam bir beslenme programı yapmak gerek." diye konuştu.​​​​​​​

GÜNDE YAKLAŞIK 2 SAAT YÜRÜYORUZ

"GÜNDE YAKLAŞIK 2 SAAT YÜRÜYORUZ" 

Daha önce sporun önemine değinen Şeyda Coşkun ve Tuğba Coşkun, "Günde 15 bin adım atıyoruz. Bu da yaklaşık 15 kilometreye yakın yapıyor. Yaklaşık 2 saat yürüyoruz ama biz bunu sevdiğimiz için yapıyoruz. Normal yürüyüş yapanlar için 6-7 bin adım yeterli olacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap