SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şevval Sam'ın haklı gözyaşları! Yasak Elma'nın Ender'i gözleri dolu dolu izledi...

Şevval Sam'ın haklı gözyaşları! Yasak Elma'nın Ender'i gözleri dolu dolu izledi...

05 Aralık 2022 Pazartesi - 14:14




Dün gece düzenlenen Altın Kelebek ödüllerine gözleri dolu dolu oğlunun fotoğrafını çeken Şevval Sam damgasını vurdu. Yasak Elma dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran usta oyuncu konu oğluna gelince duygusallaştı.





Ünlü şarkıcı, müzisyen Şevval Sam dün akşam düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'ne oğlu Tarık Emir Tekin ile beraber katıldı. Sam'ın oğlu 'Yıldızı Parlayanlar' ödülüne layık görüldü. Genç oyuncu sahneye ödülünü almak için çıktığında, annesinin bakışları ise sosyal medyayı salladı. İkilinin fotoğrafını paylaşanlar "Okul gösterisinde çocuğunu izleyen anne hali çok tatlı", "İçinden 'anan sana kurban olsun' diyor " yorumlarını yaptı.

Şevval Sam da aynı gecede En İyi Halk Müziği Kadın Şarkıcı ödülünü kazandı.

TARIK EMİR TEKİN KİMDİR?

Tarık "Taro" Emir Tekin, sanatçı Şevval Sam ile futbolcu Metin Tekin'in oğlu olarak 15 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi almaya başlayan Tekin, Cambridge School of Visual & Performing Arts dahilinde University of Arts London’ın PaPA derecesini bitirdi. Ardından RADA Foundation kursunda eğitim aldı ve Oxford Üniversitesi Drama (Tiyatro) bölümünde eğitimine devam etti. Bir süre İngiltere'de yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönüş yaptı ve oyunculuk kariyeri başladı.


İlk olarak 2020 yılında Rise of Empires: Ottoman isimli Netflix dizisinde yer alan Tekin, ardından yine internet dizisi olan ve BluTV yapımı olan Çıplak dizisinde Bulut karakterini canlandırdı. Aynı yıl Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz isimli dizide Selçuk Dağcı karakterine hayat verdi ve bu rolle adından söz ettirdi. Günümüzde ise, Bir Peri Masalı adlı dizide Onur Köksal karakteriyle başrolde yer almaktadır.

Tekin, oyunculuğun yanında amatör olarak müzikle de ilgilenmektedir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap