SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şevval Şahin'den iddialı tatil pozları

Şevval Şahin'den iddialı tatil pozları

24 Temmuz 2023 Pazartesi - 16:36




Özel hayatıyla gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlara yenilerini ekledi.





Yurt dışında yaşayan 23 yaşıdaki model Şevval Şahin, önceki günlerde sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile Bodrum Yalıkavak’taki bir sahilde objektiflere takılmıştı.

Baş başa denize girip sevgilisine öpücükler konduran tescilli güzel, Kazancıoğlu ile deniz çıkışı gerginlik yaşamıştı.Aralarında tartışma çıktığı anlaşılan düşünülen ikiliden Şahin, yüzünü asarak denizden tek başına çıkınca sevgilisine kızdığı anlaşılmıştı. Şevval Şahin'den iddialı tatil pozları

İddialı fotoğraflar geldi

Şahin, son olarak 442 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı fotoğraflarla gündeme geldi. Şevval Şahin'den iddialı tatil pozları

8 bine yakın beğeni aldı


Sırt ve göğüs dekolteli mini tulumuyla objektif karşına geçen tescilli güzel, bu pozlarıyla kısa sürede 8 bine yakın beğeni aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap