SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sevgilisi transfer oluncan ponpon kız takımdan ayrıldı

Sevgilisi transfer oluncan ponpon kız takımdan ayrıldı

06 Eylül 2020 Pazar - 17:17




Amerikan Futbol Ligi NFL'in başarılı oyuncularından Rob Gronkowski, uzun yıllar New England Patriots forması giydikten sonra eski takım arkadaşı Tom Brady'nin takımı Tampa Bay Buccaneers'e transfer olmuştu. Gronkowski'nin bu kararının ardından, Patriots'ın ponpon kızlarından olan sevgilisi Camille Kostek de takımdan ayrıldı. Ünlü pon kızın takımdan ayrılması taraftarı derinden üzdü.





Amerikan Futbol Ligi NFL'in başarılı oyuncularından Rob Gronkowski, uzun yıllar New England Patriots forması giydikten sonra eski takım arkadaşı Tom Brady'nin takımı Tampa Bay Buccaneers'e transfer olmuştu. Gronkowski'nin bu kararının ardından, Patriots'ın ponpon kızlarından olan sevgilisi Camille Kostek de takımdan ayrıldı. İkilinin ayrılık kararı taraftarları kahretti.

Gronkowski'nin Buccaneers forması ile "Değişime ayak uyduruyorum" mesajını yazarak bir paylaşım yaparak Patriots'tan ayrıldığını duyuran Kostek, ayrılık kararına aldığı düşük ücret ve sıkı kurallarını gerekçe gösterdi. Kostek'in bu kararı, birçok Patriots taraftarını hüzne boğdu. Ayrılık kararını duyurduğu paylaşıma yorum yazan bazı taraftarlar, "Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum", "Patriots forması içindeki Camille'yi çok özleyeceğim", "Gidişin canımı yaktı" şeklinde paylaşımlarda bulundular.

2019 yılında ünlü Amerikan spor dergisi Sports Illustrated'a verdiği pozlarla adından söz ettiren Kostek, bazı markalar için kamera karşısına geçerek modellik de yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap