SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sevgilimi kendimden öne koymam

Sevgilimi kendimden öne koymam

19 Ağustos 2021 Perşembe - 11:06




‘Mucize Doktor’ dizisiyle adını duyuran Sinem Ünsal, Alem dergisine kapak oldu. Sinem Ünsal “Hayatımda ilişki yokken nasılsam, varken de öyle kalmaya özen gösteriyorum. Ve kesinlikle karşımdakini kendimden öne koymuyorum. Ondan önce de gelmek istemiyorum. Hepimizin hayatları var. Huzurlu bir ilişkide aradığım şey bu” dedi.





Ekrana veda eden ‘Mucize Doktor’daki ‘Nazlı’ rolü ile yıldızı parlayan Sinem Ünsal, Alem dergisine röportaj verdi.

Oyuncu “Canlandıracağım karakterin içimin kıpır kıpır etmesini, Sinem’den çok farklı olmasını isterim. Sınırlarımı zorlamasını keşfedemediğim yanları görmemi sağlamasını beklerim” dedi. İşte Sinem’in açıklamaları...

Yıllardır şekersiz beslenmeye çalışıyorum. İşlenmiş yağ ve glütenden de uzak duruyorum. Yemek yapmayı çok sevmem ama farklı kültürlerdeki değişik tatları denemekten çekinmem.

Giyim kuşam konusunda konfor odaklıyım. Rahat giyinmeyi tercih ediyorum. Gardırobum tişörtle dolu...

Büyük oranda törpülediğim obsesif bir kişiliğim var. Ufak tefek gündelik takıntılara sahibim.

Şu anda hayatımda biri var. İlişkide karşımdakini değiştirmeye çalışmam. Saygı duyarım. Ben de olduğum gibi davranırım. Kendimi geri plana itip sevgilimi öne çıkarmam.

Endişeli, disiplinli ve kontrollüyüm. Modum düşürse içinden çıkmayı kolay beceremem. Tek başıma düşüncelere dalıp sadece ona odaklanırım. Kendimi çok eleştiririm. Bir de hayallerimle yaşarım.

Sinem Ünsal, "Hayal Köseoğlu, Merve Bulut ve Hazal Türesan ile aynı dizide oynadık ama öncesinde de iyi arkadaştık. "

"Zaten komşuyuz. Birbirimizi defolarımızla kabul ettik. Bu yaz birlikte yaptığımız tatil unutulmazdı. Kendimi hiç bu kadar özgür hissetmemiştim."

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap