SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serenay Sarıkaya'nın 'silikon operasyonu'nu duyuran vale işinden oldu

Serenay Sarıkaya'nın 'silikon operasyonu'nu duyuran vale işinden oldu

23 Şubat 2021 Salı - 14:02




Oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ekim ayında özel bir hastanede estetik operasyon geçirmişti. Silikonlarını yenilettiği konuşulan Sarıkaya'nın bu işlemi basına sızdırılmıştı. Hastane yönetimi, Sarıkaya'nın şikayeti üzerine harekete geçti.





Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'la ayrılığının duyulduğu Ekim 2020'de özel bir hastanede estetik operasyon için ameliyat masasına yatmıştı. Ancak yaptırdığı işlem basına sızdırılmıştı. Sarıkaya'nın Maslak'taki özel bir hastanede estetik ameliyatı olduğu, hastane kaydını da sahte bir isimle yaptığı iddia edilmişti. Sarıkaya'nın operasyon nedeniyle bir gece kaldığı hastanenin başhekiminden, Sarıkaya'nın ismini değiştirmeden ameliyat olduğu açıklaması gelmişti.

'ASILSIZDIR'

Başhekim, ünlü oyuncunun 7 Ekim Çarşamba günü hastanede geçirdiği operasyonla ilgili medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Hastanemizi zan altında bırakacak şekilde, basında ‘sahte isimle hastaneye yatışı yapıldı’ şeklinde haberler yayınlanmıştır. Bu iddialar asılsızdır ve doğru değildir. Hastamız Serenay Sarıkaya, 7.10.2020 - 08.10.2020 tarihleri arasında kendi ismiyle hastanemizden hizmet almış ve taburcu olmuştur" ifadelerini kullanmıştı.

Serenay Sarıkaya: Cem Yılmaz la görüşmüyoruz #1

YARIM KALAN İŞLEM EVİNDE DEVAM ETTİ

Olayın basına sızdırılmasının ardından yarım kalan işlemlerini doktorunu eve çağırarak devam ettiren Serenay Sarıkaya, durumdan şikayetçi olmuştu.

VALE İŞTEN ÇIKARILDI

Bunun üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan hastane yönetimi, vale olarak çalışan kişiyi operasyonu duyurduğu gerekçesiyle işten çıkardı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap