SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serenay Sarıkaya'nın dansına övgü

Serenay Sarıkaya'nın dansına övgü

31 Ocak 2022 Pazartesi - 17:01




'Alice Müzikali'nin yeni sezonu için provalara başlayan Enis Arıkan, yakın arkadaşı Serenay Sarıkaya'nın dans ettiği anları takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya'ya övgü dolu sözler sarf eden Arıkan, videoda "Daha güzelini görmedim!" ifadelerini kullandı.





Başrollerini; Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar'ın paylaştığı 'Alice Müzikali'nin yeni sezon provaları başladı. Kadroda yer alan Arıkan, önceki gün Sarıkaya'nın dans ettiği anları Instagram hesabından yayınladı.

Enis Arıkan'ın paylaştığı dans videosu sosyal medyada gündem oldu. Yakın arkadaşına övgü dolu sözler sarf eden Arıkan, gönderisine "Daha güzelini görmedim!" notunu düştü. Enis Arıkandan Serenay Sarıkayanın dansına övgü: Daha güzelini görmedim

TAKINTILI HAYRAN KABUSU YAŞADI

Öte yandan Serenay Sarıkaya 11 gün önce, şok bir olay yaşamıştı. Ünlü oyuncu, otomobiliyle Etiler'deki evine doğru giderken aracı kimliği belirsiz kişi tarafından tekmelenmişti.

Yaşanan tatsız olayın ardından Sarıkaya, soluğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde almıştı. Takıntılı hayranından şikayetçi olan Serenay Sarıkaya, daha sonra sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulunmuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap