SON DAKİKA



Haber > Magazin > Seren Serengil'in paylaşımı sosyal medyada olay oldu

Seren Serengil'in paylaşımı sosyal medyada olay oldu

08 Mart 2021 Pazartesi - 11:16




Photoshop programı ile fotoğraf inceltme kervanına ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil de katıldı. Son dönemde sağlık sorunlarıyla sık sık gündeme gelen Serengil'in "Öğrencilik yıllarından bir alışkanlık sabahları en fanatik olduğum şey..." notunu düştüğü paylaşımında duvarı yamulttuğu görüldü.





Takvim'in haberine göre; kilo vermek uğruna ameliyat olan ve 46 kiloya kadar düşerek sağlığını tehlikeye atan Seren Serengil, son paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayan Rahman Tohma ile gözlerden uzak aşk yaşayan Seren Serengil, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor.

Serengil Instagram'dan son olarak bir fırının önünde verdiği poz yayınlandı. Şarkıcı, gönderisine, "Öğrencilik yıllarından bir alışkanlık sabahları en fanatik olduğum şey kruvasandır. Ve İstanbul'un en iyisi burası kedi gibi cama yapışırken çekildiğimden belli sanırım" notunu düştü.

'DUVARLAR YAMULMUŞ'

Yeşil bir eşofman takımı giyen Seren Serengil'in paylaşımını görenler, 'Duvarlar yamulmuş' yorumunda bulundu.

'BU NEYİN KAFASI'

Öte yandan Kanal D'de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisinin sıkı bir takipçisi olan Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda Cansu Dere'nin rol arkadaşı Melis Sezen'le verdiği poza yaptığı yorumla adından söz ettirmişti.


​​Fotoğrafı gören Seren Serengil, "Sen de gözümden düşme istersen. Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı neyin kafası” şeklinde yorum yazmıştı.


 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap