SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serdar Ortaç'tan sürpriz evlilik açıklaması!

Serdar Ortaç'tan sürpriz evlilik açıklaması!

07 Mart 2021 Pazar - 11:49




Serdar Ortaç ile Seçil Gür çifti önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun stüdyosunda görüntülendi. Seçil Gür’ün yeni şarkısı için provaya geldiklerini söyleyen çift samimi açıklamalarda bulundu.





Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Serdar Ortaç ile Seçil Gür çifti önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun stüdyosunda görüntülendi. Gazetecilerin röportaj isteğini kırmayan çift, oldukça samimi açıklamalarda bulundu.

Nisan ayının ilk haftasında Acayip adlı şarkısını çıkartmaya hazırlandığını söyleyen Seçil Gür, “Okuma provasını yapmaya geldik. Serdar da yardımcı oldu çok sağ olsun” dedi. Sevgilisinin şarkıyı çok güzel okuduğunu söyleyen Serdar Ortaç, “Şarkı çok güzel. Onun bestesi. Sözleri de ona ait. “Bu kaçıncı kaldırışı seni yerlerden kalbimin” diye başlıyor” dedi.

“30 SENENİN BİRİKİMİNİ SANATÇI DOSTLARIM OKUYACAK..”
Eski şarkılarının yeniden albüm haline getirilmesiyle ilgili konuşan Serdar Ortaç şu ifadeleri kullandı:

Best of yapıyoruz. Projeyi Ozan Çolakoğlu aldı. İşte Mesafe’yi diyelim Gülşen okuyacak. Buralar Yaz Günü’nü diyelim İrem Derici okuyacak. Seço seçecek şarkıyı. Değmez’i düşünüyor ama henüz karar vermedi. Herkes bir şarkımı okuyacak. 30 senenin birikimini bütün sanatçı arkadaşlarım okuyup destek olacaklar. Bence güzel olacak. Özellikle birisi şunu okusun demiyorum. Ben sadece fikrimi belirttim.”

“SEÇİL İSTEDİĞİNİ SEÇER..”
Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür’ün okuyacağı şarkıyla ilgili “Hanım olduğu için Seçil istediğini seçer” diye konuştu.

“DEĞMEZ’İ SLOW COVER YAPTIM..”

Seçil Gür ise, Best of albümüyle ilgili şöyle konuştu:
“Bugün farkına vardık ki biz kendi aramızda hiç konuşmadık. Değmez’i slow cover yaptım. Instagram’da paylaştım.Çok da beğenildi. O olabilir diye düşündüm ama, şimdi yeni bir şeyler de ürettiğimiz için onun heyecanından kendi aramızda hiç konuşmadık. Ama bu gece ‘Ben ne okumalıyım?’ diye düşüneceğiz. Benim gönlüm slow’dan yana ama Serdar daha hareketli istiyor. “

“TÜRKÜ BİLE OKUR..”
Serdar Ortaç ise Seçil Gür’ün sesini çok beğendiğini söyleyerek, “Her şeyi okur o. Türkü desem türkü de okur” dedi.

“MELANKOLİK BİR İNSANIM..”

Seçil Gür, “Görüntünün aksine çok melankolik bir insanım. Ama aslında biraz kendimi düşünmekten başka insanları da düşünerek onları eğlendirmem gerekiyor. O yüzden hareketli bir şarkı yapacağım” sözleriyle hareketli bir şarkıyı seslendireceğinin sinyalini verdi.

“BİZ İMZAYI KALBİMİZE ATTIK..”

Serdar Ortaç evlilik sorularına “Kısmet ya çok mutluyuz. Kurum olarak evlilik çok önemli Evlilik olmalı” cevabını verdi. Seçil Gür, ise “Teklif geldi ben hayır dedim. (Gülerek) Gerçekten aramızda konuşmuyoruz bunu. O kadar mutluyuz ki… Eğer bu imza ise, biz kalbimize attık zaten. Çok mu duygusal oldu bu? (Gülerek)” şeklinde konuştu.

“SÜRPRİZİMİ BOZMA..”

Serdar Ortaç, “Sürpriz bir evlenme teklifi olacak mı?” sorusuna, “Bırak sürprizimi bozma” cevabını verdi.


“ROMANTİK KOMEDİ FİLMİ GİBİ..”

Seçil Gür, “Serdar Ortaç romantik mi?” sorusuna “Çok romantik, çok da eğlenceli tıpkı romantik komedi filmi gibi” cevabını verirken, Serdar Ortaç araya girerek, “Zevzek diyor da işte çaktırma” sözleriyle espriyi patlattı.

BMW KEŞKE BİZE REKLAM VERSE..”

Geçtiğimiz günlerde BMW marka aldığı araçla gündeme gelen Serdar Ortaç, arabayı kendisinin almadığını, kardeşinin hediye ettiğini söyledi. Araba haberlerinin reklam maksatlı yapıldığı iddiaları üzerine de “Koskoca BMW bize reklam mı verir? Keşke verse” diye konuştu.
 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap