SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serdar Ortaç 30 milyon TL'lik evini çalışanlarına bırakacak

Serdar Ortaç 30 milyon TL'lik evini çalışanlarına bırakacak

18 Nisan 2020 Cumartesi - 14:18




Serdar Ortaç, geçen hafta sosyal medya hesabında canlı yayın yaparak yaşadığı maddi zorlukları anlatmıştı. 120 bin lira kredi ödediğini söyleyen Serdar Ortaç, 2. Sayfa programına konuk oldu.





Geçen hafta yaptığı açıklamayla dikkat çeken Serdar Ortaç, 2. Sayfa programına konuk oldu. Ortaç dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

1 LİRA BİRİKİMİM YOK

30 senedir sahnelerdeyim. 1 lira birikimin yok. Eskiden Büyükada'yı alacak kadar servetim vardı. Bir yerlere koyamayacak kadar, hayal edemezsin.Ne işe yarar o para? Güzel eserler bırakıp, güzel hayat yaşayıp ölmek lazım.

"Kredimi dün taksitlendirdim"

Sıkıntı çekince her şeyin farkına varıyorsun. Kredimi dün taksitlendirdim. İhtiyacım olmasa o taksitlendirmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu bilemeyecektim.

AYLIK 400-500 BİN GİDERİM VAR


Yine kazanacağım. Bu sefer neyi yapmamam gerektiğini bileceğim. 5 milyon kredi almıştım her ay 118 bin ödüyorum. Onunla bitmiyor ki... Aylık 400-500 bin giderim var.

Daha nafakayı ödeyemedim. Her ay ödeniyor. Belli bir limite gelince bitiyor. Ömür boyu değil. 2020'nin sonunda biter herhalde. Ödeyemedim ama kız hiçbir şey demedi.Nafakaya gelene kadar elemanlar var yanımda, onların aileleri var... Onları bitirmem lazım.

Ben ölünce elemanlarıma bırakırım her şeyimi. Benim için 30 sene çalışanlara... İstinye'nin tepesinde evim var. 30 milyon TL. Dünya para ediyor. Ben gidince ne olacak? Yanımda çalışanlar alsın diyorum. Bari benden sonra rahat yaşasın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap