SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selin drama istiyor

Selin drama istiyor

16 Şubat 2015 Pazartesi - 18:55




Oyuncu Selin Şekerci, bugüne kadar eğlenceli karakterleri canlandırdığını belirterek artık dramaya da göz kırptığını dile getirdi.





Güzel oyuncu Selin Şekerci oyunculuğa dair açıklamalarda bulundu. Şekerci, bugüne kadar oynadığı dizilerden ‘Melekler Korusun’ setini çok eğlenceli ve komik olarak nitelendirirken, rol arkadaşlarının akranı, yönetmenlerinin de genç olduğunu, sadece çok hareketli senaryonun kendilerini yorduğunu anlattı. Şekerci, ‘Kaçak Gelinler’ dizisinde uzun süreden bu yana canlandırdığı ‘Şebnem’ karakterine uygun saçı değiştirerek yer yer pembe, mor ve mavi renkli boyattığını söyledi. Bugüne kadar ‘Evin neşeli küçük kızı’ karakterlerini canlandırdığını anlatan Selin Şekerci, "Biraz daha dramaya göz kırpıyorum aslında. Onu da göstermek istiyorum" dedi. Geçmişteki rol arkadaşları Özge Özpirinççi ve Rojda Demirer’i kendisi için büyük şans olarak nitelendiren Selin Şekerci ‘İzmir Çetesi’ dizisindeki rol arkadaşı Kadir İnanır için "Çok acayip, çok çalışılası bir adam" değerlendirmesini yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap