SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selen Görgüzel: Toplum olarak iyi değiliz!

Selen Görgüzel: Toplum olarak iyi değiliz!

04 Mart 2023 Cumartesi - 12:30




Şarkıcı Selen Görgüzel, önceki akşam Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Ünlü isim; Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen, 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan, binlerce kişinin enkaz altında hayatını kaybettiği 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketiyle ilgili konuşurken, sahnelere dönme kararı almasının nedenini açıkladı.





Türkiye'yi hüzne boğan Kahramanmaraş depremleri sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış kampanyası ve yardım çağrıları için ilk andan itibaren harakete geçen ünlüler, 6 Şubat'tan bu yana art arda paylaşımlar yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine seslenen isimlerden biri de Selen Görgüzel oldu.

"BUNDANS ONRA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK"

Instagram hesabından yaşadığı büyük üzüntüsünü dile getiren ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Hayatımızın geri kalanı ve bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Mutluluk bir yer değil, bir süreç; hepimizin zamana ihtiyacı var. Acıya adapte olduk. İyileşmek için sarılmaya ve birbirimizi bırakmamaya, hayatına devam etmek zorunda olanları hafife almamaya, yaralarımızı sarmaya çok ihtiyacımız var.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap