SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şehit ailesine büyük ayıp

Şehit ailesine büyük ayıp

25 Nisan 2015 Cumartesi - 17:27




Mardin'in Dargeçit ilçesinde şehit edilen Uzman Çavuş Bilal Batırır'ın iki çocuğu ve eşine TOKİ'den hibe edilen 65 metrekare evin parası, 14 yıl sonra





14 yıl önce Mardin'de şehit olan Uzman Çavuş'un ailesi TOKİ şokuyla sarsıldı. Aileye hibe edilen 65 metrekare evin parası TOKİ tarafından istendi.Şehit eşi Hatice Batırır, ev için ödeme talimatı geldiğinde yanlışlık olduğunu düşündüğünü, telefon açarak durumu öğrendiğinde ise olayın doğru olduğunun ortaya çıktığını söyledi.Eşi şehit olduğunda biri 4 aylık diğeri 2,5 yaşında iki çocukla yalnız başına kaldığını söyleyen 40 yaşındaki Hatice Batırır, "Şehidim, emanetin şerefimdir afişleri asıyorlar. Şerefimdir demek afişlerde kalmasın. Eskiden miydi ki o. Şimdi o sözler geçerli değil mi. Benim vereceğim paraya onların ihtiyacı yok ama, benim ihtiyacım var. Bu parayı bizden almasınlar. İçimizi de daha fazla yaralamasınlar. Eğer alırlarsa ben bugünü hiç unutmayacağım." deyip tepki gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap