SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sefirin Kızı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nare damga vurdu

Sefirin Kızı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nare damga vurdu

29 Aralık 2020 Salı - 09:42




Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, Pazartesi akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor. Reytinglerde ilk sıralarda yer alan Sefirin Kızı son bölümde; Gediz, Sancar için katil olmayı göze almıştır. Sadıçlar arasında buzların eriyip erimeyeceği ise merak ediliyor. Hayranları Sefirin Kızı 35. bölüm fragmanını araştırmaya başladı.





Sefirin Kızı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 34. bölüm izleme linki son saatlerin en çok sorgulanan konular arasında yer alıyor. Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sefirin Kızı, yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekranları başına kilitliyor. Başrollerinde; Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı dizi, bu akşam 34. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte, Sefirin Kızı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 34. bölüm izleme linki için detaylar haberimizde...

SEFİRİN KIZI 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gediz, Sancar için katil olmayı göze almıştır. Bu iki sadıç arasında bir şeyleri tamir edecek mi yoksa artık ortada tamir edecek bir şey kalmadı mı? Sancar, Gediz’i affedecek mi?

Peki Gediz’in Sancar’ın canı için feda ettiği Sahra, Gediz’i affedecek mi?

Öte yandan, Kahraman’ın sorduğu “Bundan sonra özgür bir yarıcının oğlu mu olacaksın yoksa mapus bir Sancar Efe mi?” sorusuna Sancar’ın cevabı nettir; “Mapus bir Sancar Efe”. 


Ancak Nare’nin de cevabı nettir; “Özgür bir yarıcının oğlu.”

İki sevdalının mücadelesini hangisi kazanacak? 

Birbirleriyle giriştikleri bu kıran kırana mücadele, onları hiç tahmin etmedikleri bir sona mı taşıyacak?
SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM İZLE

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap