SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şeffaf Bella Hadid

Şeffaf Bella Hadid

20 Şubat 2020 Perşembe - 16:14




Moda dünyasının kalbi bir süredir İtalya'nın Milano kentinde atıyor... Son dönemin en gözde modelleri, Milano'da buluştu.





Hafta kapsamındaki defilelerden biri de dün yapıldı. Max Mara firmasının Sonbahar-Kış 2020 koleksiyonu, tanıtıldı.Reuters

 

Moda dünyasının etkili kişilerinin yanı sıra çok sayıda moda meraklısının izlediği defilelere Kaia Gerber, Bella Hadid, Adut Akech gibi son dönemin gözde modelleri podyuma çıktı.

 

ir döneme damgasını vuran Cindy Crawford'un 18 yaşındaki kızı Kaia Gerber de podyumdaki modeller arasında en çok dikkat çekenlerden biriydi. Kariyerinde hızlı bir yükseliş dönemine giren Kaia Gerber, kısa bir süre önce kestirdiği saçlarıyla podyumda boy gösterdi.


 

Yine son dönemin gözde modellerinden biri olan Bella Hadid de defilede görev aldı. 23 yaşındaki Hadid, pantolon mont, pantolon gömlek gibi kombinleri tanıttı. Hadid, podyuma şeffaf bir gömlekle de çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap