SON DAKİKA



Haber > Magazin > Seçil Gür'ün kanseri atlattığı ortaya çıktı

Seçil Gür'ün kanseri atlattığı ortaya çıktı

20 Temmuz 2021 Salı - 11:44




Serdar Ortaç'la ilişkisine nokta koyan Seçil Gür yeni çıkardığı ‘Gelene Gidene’ şarkısının başarısını kutlamak için arkadaşlarıyla tekne kiralayıp Boğaz’da tura çıktı. Öte yandan Gür'ün, 13 yıl önce kansere yakalandığı ortaya çıktı.





Seçil Gür ile Serdar Ortaç 2020’nin başlarında sevgili olmuş, 1.5 ay sonra martta ayrılmıştı. Serdar Ortaç ayrılığa dayanamayınca aynı yılın ağustos ayında barışmışlardı.

O zamandan beri iyi giden beraberlik bir ay önce tekrar son bulmuştu. Ortaç’tan barış mesajları gelse de Seçil Gür kariyerine odaklanmıştı. Şarkıcı, yeni çıkardığı ‘Gelene Gidene’ şarkısının başarısını kutlamak için arkadaşlarıyla tekne kiralayıp Boğaz’da tura çıktı.

Seçil Gür güvertede gün boyu dans edip eğlendi. Bu anları da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Ameliyat izini paylaştı

Öte yandan Seçil Gür; daha önce kansere yakalandığını açıkladı. Yaşadıklarını ilk kez anlattı:
Ablam aradı bundan tam 13 yıl önce ‘Seçil sakin ol bitanem annemin rahiminde portakal büyüklüğünde bir kist var’ Telefon elimden düştü ablam bağırıyor ablam ‘Seçiil Seçil kendine gel kötü huylu değildir belki...Kist alındı temiz çıktı rahim ve yumurtalığı alındı.

‘Ama annesi, babası, dayısı, dayım hepsi kanser illetinden gözlerini yummuşlar hayata. Neyse geldi çattı ameliyat günü, annemi hazırlıyor hemşireler bir anons duydum hastanede ‘kalp ameliyatındaki hastamıza acil A rh+ kan aranmaktadır.’

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap